Branding & product webportal

Een nieuwe look en feel via multitaal webomgeving. De online omgeving voor Claudi Cushions bevat een multifunctioneel CMS platform waarbij het communiceren van de visie, het presenteren van producten en het verwijzen naar de vele dealers wordt ondergebracht.

HET VERSTERKEN VAN HET MERK, HET ONTZORGEN VAN DEALERS

Tot voor kort bestond de online omgeving van Claudi & De Kussenfabriek uit 2 separate websites en een online dealer/ product omgeving waarin de aangesloten dealers zelf hun producten kunnen bestellen. Vanuit het oogpunt van effectieve online communicatie, versterking van het merk Claudi en het ontzorgen van dealers heeft DM Interactive een online merk platform ontwikkeld waarbij de 2 merken nu onder de naam Claudi Chique en Claudi Design gepresenteerd worden. 

ONLINE PLATFORM MET DE FOCUS OP BRANDING VOOR EUROPA

De online omgeving voor Claudi bevat een multifunctioneel (meertalig) CMS platform waarbij het communiceren van de visie, het presenteren van producten en het verwijzen naar de vele dealers wordt ondergebracht. In 2018 heeft Claudi haar website uitgebreid met meertalige websites in het Engels, Nederlands, Duits en Frans. Dit in navolging van exposities op verschillende nationale en internationale beurzen zoals Frankfurt, Brussel en Parijs.