Ticket website

Tijdens de Hartenvoucher actieweken kregen klanten bij aanschaf van diverse actieproducten van Unilever bij Kruidvat een "hartenvoucher". De website toont na inlog via actiecode diverse acties en kortingen die direct kunnen worden verzilverd.

VAN PRINT NAAR ONLINE

Tijdens de Hartenvoucher actieweken kregen klanten bij aanschaf van diverse actieproducten van Unilever bij Kruidvat een "hartenvoucher". De hartenvoucher bevat een code waarmee ingelogd kan worden op de door DM Interactive ontwikkelde website. De website toont na inlog uiteenlopende acties en kortingen die direct kunnen worden verzilverd / aangeschaft.

FLEXIBEL CMS MET FOCUS OP CONVERSIE

Zodra een juiste actiecode is ingevoerd wordt de bezoeker doorgestuurd naar de hoofd website. De primaire functie van deze website het tonen van kortingen voor arrangementen, events en producten. Deze inhoud zal worden aangeroepen middels een tegelstructuur. Elke tile is een afzonderlijk element binnen de website en triggert een actie na klik.

De daaropvolgende actie kan een verwijzing naar een externe website, een interne pagina of een bijlage zijn. Alle verwijzingen hebben als doel om de bezoeker gemakkelijk de korting te laten verzilveren en dus conversie te genereren.