In Montfoort Gemeente Portal

Officiële site van de gemeente Montfoort, voor inwoners en bezoekers. Alles wat je moet weten, op 1 website.

Vanaf vandaag 9 juli 2019 heeft de gemeente Montfoort één informatieve website voor bewoners, bezoekers en ondernemers. inmontfoort.nl wordt dé digitale plek voor alle initiatieven en organisaties over werken en leven in Montfoort & Linschoten. Op de website is informatie van een aantal organisaties, zoals de gemeente montfoort, horeca en Trouwstad Montfoort terug te vinden. De digitale stadsportal vind je via www.inmontfoort.nl & www.montfoort.nl.


Waarom een portalsite?


Montfoort bruist en lanceert veel initiatieven voor wonen, werken, trouwen en toerisme. Voor zowel bezoekers als inwoners van de stad was het vinden van informatie vaak een zoektocht. inmontfoort.nl brengt alle informatie samen en verwijst naar de juiste website.

Gemeente Montfoort & lokale mediabureaus

De portal is een initiatief van de gemeente Montfoort en ontwikkeld door DM Interactive en De Reclamehelden. Samen proberen we zoveel mogelijk deelnemers bij de portal te betrekken, zodat de informatie een zo compleet mogelijk beeld van de stad biedt.
De vertrouwde gemeentelijke website is vanaf 9 juli 2019 uiteraard ook snel en gemakkelijk bereikbaar via de nieuwe portal website.