Op naar 2019!

In dit bericht kijken we alvast uit naar volgend jaar. 2019 wordt namelijk een interessant jaar waarin we ons naast de ontwikkeling van websites steeds meer gaan richten op de ontwikkeling van web-based software. Maar wat is ‘web-based’ software nu precies?

 

Soms bieden de standaard softwarepakketten niet de gewenste oplossing of zijn ze onnodig ingewikkeld.

Wij ontwikkelen web-based software op basis van jouw wensen. Zodat de software doet wat jij wilt, hoe je het wilt en uiteraard te allen tijde aan te passen is. Zo ontwikkelen we gebruiksvriendelijke CMS systemen, op maat gemaakte web-applicaties en lanceren we in 2019 een intranet oplossing voor organisaties vanaf 10 medewerkers. 

 

 

Nieuw in 2019

Het DM Interactive Intranet


Met de introductie van een intranet zorg je voor meer samenhang binnen je organisatie. Naast het sociale aspect wordt een intranet steeds vaker als digitale werkomgeving gezien. 

Efficiënt samenwerken en kennis delen is niet alleen belangrijk voor grote ondernemingen. Het is het ideale startpunt van informatie en communicatie en al interessant voor organisaties vanaf 10 medewerkers. We zorgen voor een snelle integratie en adoptie waardoor je al binnen enkele weken aan de slag kan met een eigen digitale werkomgeving.

Via het DMi Intranet kunnen medewerkers altijd en overal het laatste nieuws volgen, communiceren met collega's, hun deelname aan events publiceren en belangrijke documentatie downloaden.

Meer weten? Lees het terug op dm-interactive.nl/intranet

 

Het intranet wordt in 2019 gelanceerd, maar wie zich nu al inschrijft 
ontvangt het eerste jaar 10% korting per medewerker / per maand!

 

Ga terug naar het nieuwsoverzicht