HOSTING

Met hosting verstaan we het onderbrengen van uw website op een webserver. Je bent geheel vrij in de manier waarop je de hosting wilt regelen. DM Interactive biedt stabiele en professionele hosting oplossingen voor jouw webomgeving.

Via onze eigen Virtual Private Servers (VPS) beheren wij een groot gedeelte van de door ontwikkelde websites en applicaties. Met eigen VPS oplossingen hebben wij volledige vrijheid in de configuratie van de hosting omgeving en kunnen wij voor ieder type applicatie de juiste oplossing bieden. Of dit nu een hosting pakket op een gedeelde omgeving is, of een eigen omgeving voor grotere en complexere applicaties.


VPS - Shared hosting
Shared hosting is het type hosting waarbij de webserver wordt gedeeld met andere gebruikers. De capaciteit van de webserver wordt dan in stukken gedeeld over meerdere hostingpakketten. Via onze eigen VPS platformen bieden wij shared hosting aan voor CMS websites en statische websites.

VPS -  Dedicated server
Wanneer een applicatie een grotere capaciteit of een speciale configuratie behoeft, zetten wij een VPS omgeving in welke specifiek voor de applicatie is samengesteld. Dedicated hosting zorgt voor nog meer vrijheid en op maat configuraties en is tevens zeer gemakkelijk om te schalen wanneer dit nodig is.

Wil je meer weten over hosting bij DM Interactive?
Neem contact op!

DOMEINREGISTRATIE & DNS BEHEER

Een domeinnaam is een uniek webadres dat je kunt gebruiken als website-URL en/of als e-mailadres. Als je je eigen website wilt maken of wilt mailen vanaf je eigen adres, dan is een domeinnaam registreren de eerste stap. Naast het hoofddomein kan het ook slim zijn om soortgelijke domeinnamen te registreren. Denk aan een .com domein naast je .nl domein.


Bij ons is DNS-beheer inbegrepen bij de registratie van een domein. DNS staat voor Domain Name System. Wanneer je een webadres opzoekt, gaat de browser als eerste achterhalen welk ipadres er bij het betreffende domein hoort. Wij passen de DNS naar wens aan voor de verwijzing naar een website of bijvoorbeeld email. Onze supportafdeling past binnen no-time alle A-, AAAA-, MX-, TXT-, SRV- of CNAME-records aan om een applicatie of IT gerelateerde diensten optimaal te laten werken.

Je domein en DNS door DM Interactive laten beheren?
Neem contact op!

WEBSITE BEVEILIGING

DM Interactive zorgt ook voor een veilige webomgeving voor jou en je bezoekers. Zo regelen we beveiligde verbindingen middels SSL.


SSL staat letterlijk voor Secure Sockets Layer. Dit betekent dat er een veilige laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor de gegevens beveiligd worden.

Als je website wordt gehost bij DM Interactive, dan is het regelen van een SSL certificaat een kwestie van 1 druk op de knop.

Wil je meer weten SSL of andere vormen van beveiliging?
Neem contact op!

BACK-UP

Wij zorgen voor een versleutelde backup die, via een versleutelde verbinding, wordt verstuurd naar een externe server. 


Mocht er onverhoopt dus iets mis gaan met de huidige server, dan is jouw website / applicatie veilig. Wil je meer grip op je data? Geen probleem, wij helpen je verder met uitgebreide back-up oplossingen.

Meer weten over back-up?
Neem contact op

MICROSOFT 365

Microsoft 365 is een dienst die zich geheel in de cloud bevindt. Je medewerkers hebben altijd en overal toegang tot email, agenda en documenten.

Met behulp van Microsoft 365 bieden we een digitale werkplek die aansluit bij jouw behoefte.


Microsoft 365 biedt medewerkers overal en vanaf ieder apparaat inzicht en toegang tot de hun business applicaties. Wij verzorgen de migratie van A tot Z voor je.

Gaat ook jouw organisatie over op Microsoft 365?
Neem contact op