CO2-Neutraal Internet bureau DraadsMedia Interactive

DraadsMedia Interactive Design maakt je website en/of applicatie
functioneel, visueel en klaar voor alle type schermen.

WE ARE DIGITAL

DraadsMedia Interactive design (kortweg DM Interactive) is een web bureau met een frisse blik op design en intuïtieve beheer oplossingen. Al sinds 2008 ontwikkelen wij digitale concepten in de vorm van succesvolle websites en web applicaties. Hierbij geloven we dat constante vernieuwing en originaliteit het verschil maakt in een webdesign. Altijd op zoek naar nieuwe technologie en inspiratie om van elke nieuwe webomgeving een uniek stukje internet te maken.

Een goede technische oplossing begint met vooruit denken. Een weloverwogen mix van creativiteit, innovatie en gebruiksvriendelijkheid zorgen voor een user experience die je bij blijft. Of je onze websites nu bezoekt via een desktop , tablet of smartphone.. de weergave van content en grafische elementen is optimaal met responsive webdesign.

Online product configurator

In een wereld met een groeiende digitale mindset is het uitbreiden van de online serviceverlening een must. Of je je klanten nu net dat stukje extra service wilt bieden door hen de mogelijkheid te geven hun eigen product te configureren, of je op zoekt bent naar een manier om de werkdruk van je werknemers te verlagen. Een online product configurator biedt daarin de oplossing.