Hoe belangrijk is zorgeloze hosting op maat?

Hoe belangrijk is zorgeloze hosting op maat?

Onder hosting verstaan wij het plaatsen en beheren van uw website op en webserver. Wij voeren automatisch updates van hosting software door, zorgen voor een goede beveiliging en een minimale downtime van uw website.

Hosting, een totaal andere tak van sport in vergelijking met design en ontwikkeling van een website. Toch is het voor veel mensen onlosmakelijk verbonden met het aanschaffen van een website. Vaak zijn wij, als webdevelopers het eerste aanspreekpunt als er iets mis is met de website. Daarom hebben we ons de laatste jaren ook ontwikkeld als hostingpartner. Op zich ook niet zo'n gek idee.. als ontwikkelaars weten wij namelijk exact aan welke technische eisen de webhosting voor uw website moet voldoen.

Nieuw! Als CO2-partner van Trees for All compenseren we onze uitstoot. Elke website wordt vanaf nu CO2-neutraal gehost bij DM Interactive

1 aanspreekpunt

Wij realiseren ons maar al te goed dat het hebben van 1 aanspreekpunt voor alles rondom je website een pré is. Het is er ons daarom veel aan gelegen om hosting, beveiliging en updates in eigen beheer aan te bieden en te zorgen voor een snelle en betrouwbare omgeving. Met de gebundelde expertise kunnen we ondersteuning bieden bij de meest ingewikkelde uitdagingen en staan wij garant voor zorgeloos beheer bij alle applicatie en hosting vraagstukken.

Onderhoud

Onderhoud voorkomt storingen en borgt dat ondersteuning en doorontwikkeling altijd gebeurt op de laatste versies van de hosting software. Onderhoud kan worden opgenomen in een hosting abonnement of er kunnen aparte onderhoudscontracten worden afgesloten voor onze webomgevingen.

Hosting op maat, vrijheid voor jouw wensen

DM Interactive maakt geen gebruik van budgethosting, waar uw site samen met honderden andere websites op 1 server wordt geplaatst. Wij bieden snelle, stabiele en veilige webhosting op speciaal voor uw website ingerichte servers, omdat de technische eisen per website kunnen verschillen en we grip willen houden op de stabiliteit.