IS JOUW WEBSITE KLAAR VOOR DE NIEUWE AVG PRIVACY WET?

De algemene verordening gegevensbescherming (AVG) treedt op 25 mei 2018 in werking. Voor alle lidstaten in de EU gelden dan dezelfde regels op het gebied van privacy. Voor websites heeft deze nieuwe regelgeving grote gevolgen.

De AVG is een stuk uitgebreider en strenger dan de huidige wetgeving (Wet bescherming persoonsgegevens). De wetgeving heeft ook voor jouw website directe gevolgen. Via deze pagina vertellen we in een notendop wat de AVG inhoud en waar je als website eigenaar aan moet voldoen na 25 mei 2018.

De nieuwe AVG regelgeving heeft grote gevolgen. Om je op weg te helpen met de beveiliging en handhaving hebben we een checklist opgesteld. Lees op onze privacy wet pagina wat je zoal voor 25 mei 2018 in orde moet hebben.

Let op:
DM Interactive is geen juridisch bureau. We hebben ons verdiept in de AVG wetgeving en deze pagina gepubliceerd om onze klanten op weg te helpen. Benieuwd of de wetgeving nog specifieke gevolgen heeft voor jouw bedrijf of website? Raadpleeg hiervoor dan een specialist.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht