De (digitale) start van je studentenleven

De (digitale) start van je studentenleven

Diverse universiteiten en hogescholen in Nederland organiseren elk jaar introductiedagen voor alle toekomstige studenten. Ook dit jaar ondersteunt DM Interactive de universiteiten van Utrecht & Maastricht

Ieder jaar wordt er in Utrecht en Maastricht een introductie week georganiseerd voor alle aankomende studenten. De introductieweken zijn een geweldige manier om kennis te maken met de diverse opleidingen en uiteraard ook met de vele leuke cafe’s en feestjes die Utrecht en Maastricht te bieden heeft! Ook in 2021 zal de regelgeving rondom COVID 19 zijn stempel drukken op de manier waarop introductieweken georganiseerd worden. De digitale beleving van introductieweken is dus nog belangrijker dan voorheen!

In opdracht van de Universiteit Utrecht en de Universiteit van Maastricht ontwikkeld Internetbureau DM Interactive ieder jaar een nieuwe website. Op deze omgevingen vind je alle informatie over de introductiedagen van je favoriete stad en kunnen studenten en medewerkers zich inschrijven. De online platformen bieden tevens een perfecte plek voor partners en sponsoren om zich te profileren. Ieder jaar worden de websites voorzien van een compleet nieuw thema, geheel in stijl van het introductie event.

De introductie websites utrechtseintroductietijd.nl en inkom.nl zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk beheersysteem met, waar nodig, een multi taal omgeving voor zowel een Engelse als Nederlandse website.