De DM Interactive designkit

De DM Interactive designkit

DM Interactive bouwt unieke websites op maat, zonder steeds vanaf 0 te moeten beginnen. De DMI designkit biedt een website met daarin een grote collectie van basiscomponenten. Met deze componenten ontwikkelen we de beste websites, ontworpen in jouw huisstijl. Schaalbaar, snel, flexibel en kostenefficiƫnt.

Alles wat je nodig hebt

Veel van de functies en componenten die jouw website nodig heeft hebben wij al voor je gebouwd. De DMI designkit is een hoogwaardige oplossing met alle basiscomponenten voor een succesvolle website.

Alle componenten worden ontworpen binnen jouw huisstijl. Dit is namelijk dé manier om je identiteit te tonen aan zowel medewerkers als de buitenwereld. Je onderscheid je van de massa en men kan zich beter met je identificeren.

Online vindbaarheid

Binnen het DM Interactive CMS laten we je op een begrijpelijke manier kennis maken met website optimalisatie. We introduceren een nieuwe benadering van website beheer en optimalisatie. Er is geen technische know-how vereist bij het instellen, updaten en beheren van online optimalisatie.

MEER WETEN?
BEZOEK DE DESIGNKIT PAGINA OP DEZE WEBSITE