Word duurzamer in 2019 - van print naar digitaal

Steeds meer organisaties nemen hun verantwoordelijkheid om duurzamer te zijn. Één van de beste manieren om verantwoord om te gaan met het milieu, is het drastisch verminderen van papierafval.

DM Interactive ondersteund het verduurzamen en biedt de mogelijkheid om print documenten online aan te bieden als digitaal magazine.

De kans is groot dat je voor 2019 al een aantal stappen naar duurzaamheid hebt gezet. Misschien bied je recyclebakken aan op kantoor of serveer je duurzaam geproduceerd eten. Maar een van de beste manieren om verantwoord om te gaan met het milieu, is het drastisch verminderen van papierafval. Klinkt de term “van print naar digitaal” je angstaanjagend in de oren? Maak je geen zorgen. Het is eenvoudiger dan ooit dankzij de nieuwe oplossingen van DM Interactive.

Digitaal magazine:

Met een digitale publicatie van je magazine komt een boodschap echt tot leven. Grote foto’s, video, social share buttons en links naar in- of externe webpagina’s zorgen voor een aantrekkelijke leeservaring. Uiteraard kun je je publicatie personaliseren, segmenteren en optimaliseren voor Google voor zeer persoonlijke communicatie. De integratie met Google Analytics biedt dezelfde mogelijkheden als je bestaande website. Een digitaal magazine kent vele toepassingen waaronder een magazine, een verkoopbrochure, jaarverslag of personeelsblad.

DM Interactive ontwerpt jouw digitale magazine op een manier waardoor de bezoeker de beleving van de publicatie niet verliest. Bladeren door de pagina’s of het gemakkelijk terugvinden van een artikel is dan ook inbegrepen.

Meer weten? stuur ons een email

Ga terug naar het nieuwsoverzicht