Compleet online met onze designkitDM Interactive bouwt unieke websites op maat, zonder steeds vanaf 0 te moeten beginnen. De DMI designkit biedt een website met daarin een grote collectie van basiscomponenten. Met deze componenten ontwikkelen we de beste websites, ontworpen in jouw huisstijl. Schaalbaar, snel, flexibel en kostenefficiënt.

 

Group 2.png

Alles wat je nodig hebt

Veel van de functies en componenten die jouw website nodig heeft hebben wij al voor je gebouwd. De DMI designkit is een hoogwaardige oplossing met alle basiscomponenten voor een succesvolle website.

Alle componenten worden ontworpen binnen jouw huisstijl. Dit is namelijk dé manier om je identiteit te tonen aan zowel medewerkers als de buitenwereld. Je onderscheid je van de massa en men kan zich beter met je identificeren.

drag-and-drop

Snel en eenvoudig je website opbouwen, bijwerken en actualiseren. Vanuit een gemakkelijk te besturen programma speel je snel in op nieuwe trends en onderscheid jij jezelf op een unieke manier. Ons website beheersysteem is eenvoudig in gebruik, ook wanneer je geen technische kennis hebt. Via de “drag-and-drop” functionaliteit zijn pagina’s naar eigen wens in te delen. Jij bepaalt hoe je website er uit ziet en welke functies je nodig hebt. Kies uit een van de vele componenten en maak jouw unieke website compleet.

Group.png


drag-and-drop 2.png

mockup-01.png

Online vindbaarheid

Binnen het DM Interactive CMS laten we je op een begrijpelijke manier kennis maken met website optimalisatie. We introduceren een nieuwe benadering van website beheer en optimalisatie. Er is geen technische know-how vereist bij het instellen, updaten en beheren van online optimalisatie. SEO uitbesteden? Lees meer.

Group 3.png

Ontwikkeling van jouw unieke website

Inclusief:

  • Configuratie van je persoonlijke beheersysteem (CMS)
  • Een website ontworpen in jouw huisstijl
  • Support en begeleiding bij het beheren van je website