WIJ ONTWIKKELEN WEBsites & SOFTWARE OP BASIS VAN JOUW WENSEN.
Om ook in de toekomst succesvol te zijn, moeten organisaties en overheden hun processen, producten en diensten in hoog tempo digitaliseren. Internetbureau DM Interactive biedt functionele oplossingen en ondersteuning bij het ontwikkelen en optimaliseren van een toekomstbestendige digitale dienstverlening.

WEBDESIGN & ONTWIKKELING

Het ontwerpen en ontwikkelen van een website die er niet alleen prachtig uit ziet, maar ook nog eens heel prettig werkt! Met een mooie website laat je een positieve indruk achter bij bezoekers.

Neem contact op!

Wij ontwerpen je website echter niet alleen voor de looks. Een goede website sluit aan bij je doelgroep én is gericht op het behalen van conversies. Of dit nu contact opnemen is of het direct aanschaffen van een dienst / product.

Of onze websites nu bezocht worden via een desktop scherm, tablet of een smartphone. De weergave moet altijd optimaal zijn.

USER INTERFACE DESIGN

DM Interactive richt zich niet alleen op het ontwerpen van mooie websites en apps. We besteden ook veel aandacht aan de beleving van beheerders en gebruikers van software.

Neem contact op!

De user experience, oftewel gebruikerservaring, staat aan de basis van een succesvolle website of applicatie. We leren de gebruikers beter kennen en ontdekken wat er écht belangrijk is binnen een applicatie. Een beheeromgeving moet namelijk goed aanvoelen en fijn werken om succesvol te zijn.

Of je nu een nieuwe of bestaande applicatie hebt, wij kunnen je helpen met het verbeteren van het ontwerp en kijken naar de juiste benadering voor verschillende type gebruikers.

SOFTWARE

Soms bieden de standaard softwarepakketten niet de gewenste oplossing of zijn ze onnodig ingewikkeld.

Neem contact op!

Wij ontwikkelen applicaties op basis van jouw wensen. Zodat de software doet wat jij wilt, hoe je het wilt en uiteraard ten alle tijden aan te passen is. Zo ontwikkelen we gebruiksvriendelijke beheer systemen en op maat gemaakte web-applicaties zoals een intranet of online product configurator

ONLINE MARKETING, CONTENT & SOCIAL

Onze online marketing specialisten helpen je met het verbeteren van het bereik en de conversie op al je online kanalen.

Neem contact op!

Website content
We voorzien je website van goed vindbare en prettig lezende content. Op deze manier dragen we zorg voor een betere gebruikerservaring van de bezoeker en verhogen we de kans op (online)verkoop.

Social
Het regelmatig delen van foto, video of tekstberichten via sociale media, helpt je met het opbouwen van je zichtbaarheid en het beeld over je merk of product. Regelmatig posten helpt je ook je te onderscheiden van je concurrenten en het bouwen aan de relatie met je klanten.

 

 

HOSTING & WEBSITE BEVEILIGING

Met hosting verstaan we het onderbrengen van uw website op een webserver. Je bent geheel vrij in de manier waarop je de hosting wilt regelen. DM Interactive biedt stabiele,  professionele én CO2 Neutrale hosting oplossingen voor jouw webomgeving.

Neem contact op!

DM Interactive zorgt ook voor een veilige webomgeving voor jou en je bezoekers. Zo regelen we beveiligde verbindingen middels SSL. SSL staat letterlijk voor Secure Sockets Layer. Dit betekent dat er een veilige laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor de gegevens beveiligd worden.

Als je website wordt gehost bij DM Interactive, dan is het regelen van een SSL certificaat een kwestie van 1 druk op de knop.

OPTIMALISATIE & CONVERSIE

Wij helpen je met een betere online vindbaarheid. Als website beheerder wil je natuurlijk graag beter gevonden worden in zoekmachines. Even Googlen brengt je echter al snel bij termen als meta-tags, URL-optimalisatie en HTML titels.

Neem contact op!

Binnen het DM Interactive CMS laten we je op een begrijpelijke manier kennis maken met website optimalisatie. We introduceren een nieuwe benadering van website beheer en optimalisatie. Er is geen technische know-how vereist bij het instellen, updaten en beheren van online optimalisatie.

Liever je optimalisatie overlaten aan experts? Onze SEO specialisten bespreken samen met jou je bedrijfsmodel, werken een waterdicht zoekwoordonderzoek uit en starten op basis hiervan succesvolle campagnes.

Strategie & SEO

Laat ons je helpen met online optimalisatie. Zodat je energie kan steken in de behoeftes van klanten en medewerkers maar energie kan besparen door zoekmachine optimalisatie uit te besteden.