WEB- & USER INTERFACE DESIGN

DraadsMedia Interactive Design maakt je website en/of applicatie functioneel, visueel en klaar voor alle type schermen.

DraadsMedia Interactive design (kortweg DM Interactive) is een web bureau met een frisse blik op design en intuïtieve beheer oplossingen. Al sinds 2008 ontwikkelen wij digitale concepten in de vorm van succesvolle websites en web applicaties. Hierbij geloven we dat constante vernieuwing en originaliteit het verschil maakt in een webdesign. Altijd op zoek naar nieuwe technologie en inspiratie om van elke nieuwe webomgeving een uniek stukje internet te maken.

Een goede technische oplossing begint met vooruit denken. Een weloverwogen mix van creativiteit, innovatie en gebruiksvriendelijkheid zorgen voor een user experience die je bij blijft. Of je onze websites nu bezoekt via een desktop , tablet of smartphone.. de weergave van content en grafische elementen is optimaal met responsive webdesign.

016-responsive.png

Webdesign

Het ontwerpen en ontwikkelen van een webomgeving die er niet alleen prachtig uit ziet, maar ook nog eens heel prettig werkt. Om zo een geweldige user experience te creëren.

015-browser.png

Interface design

Het vormgeven van software combineren we met de beste gebruikerservaring. Wij ontwerpen interface oplossingen voor alle soorten digitale concepten.

011-coding-1.png

Webdevelopment

Wij ontwikkelen functionele online media waarmee iedereen overweg kan. Je hoeft niet over technische kennis te beschikken om de wereld te vertellen wie je bent en wat je doet.

Wij ontwikkelen web-based software op basis van jouw wensen.

Soms bieden de standaard softwarepakketten niet de gewenste oplossing of zijn ze onnodig ingewikkeld.

Wij ontwikkelen web-based software op basis van jouw wensen. Zodat de software doet wat jij wilt, hoe je het wilt en uiteraard ten alle tijden aan te passen is. Zo bevat de software alle functionaliteiten die je nodig hebt en blijf je up-to-date.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Bel, mail of kom langs!