Herken zakelijke website bezoekers

DM Interactive helpt je vanaf nu ook met het herkennen van zakelijke bezoekers op je website.

Met de integratie van Leadinfo identificeer je zakelijke bezoekers en kan je je website optimaal afstemmen op je doelgroep. Op basis van locatie gegevens verzamelen we alle benodigde bedrijfsinformatie en presenteren we de data in één oogopslag, verzameld in een overzichtelijk dashboard.

Waardevolle details zoals bedrijfsnaam, aantal medewerkers, contactgegevens en de volledige bezoeksroute van je zakelijke website bezoekers worden realtime voor je gemeten en kan je vervolgens perfect inzetten als een lead voor je verkoop.

Lead informatie ontvangen via je website?

Dat kan! Bij DM Interactive kan je een lead info abonnement afsluiten en wij regelen de rest. We zullen een speciaal tracking script op je website plaatsten en geven je toegang tot je eigen persoonlijke dashboard waarop alle informatie af te lezen is. Vraag Lead Info aan voor jouw website

Hoe werkt het?

Elk Leadinfo traject start met een 2 maanden gratis proefperiode. Dit doen we om je kennis te laten maken met het systeem en om te kijken welk abonnement het beste bij je online omgeving past. Tegen het einde van de proefperiode laten we aan jou weten in welke staffel je website valt.

Wat kost Leadinfo?

Onze staffels:

  • Tot 50 herkende bedrijven per maand: €29,-
  • Tot 100 herkende bedrijven per maand: €49,-
  • Tot 500 herkende bedrijven per maand: €99,-
  • Tot 1000 herkende bedrijven per maand: €149,-
  • Tot 1000+ herkende bedrijven per maand: maatwerk

Neem contact op