Blog

De publicatie van onze nieuwste projecten of berichten over onderwerpen die er toe doen in de wereld van online & Interface design.
Wij houden je op de hoogte!

Word duurzamer in 2019 - van print naar digitaal

Steeds meer organisaties nemen hun verantwoordelijkheid om duurzamer te zijn. Één van de beste manieren om verantwoord om te gaan met het milieu, is het drastisch verminderen van papierafval.

Lees meer

DM Interactive lanceert MadeBy3!

Afgelopen week lanceerden we samen met partners in app development en grafisch ontwerp een nieuw, overkoepelend merk: MadeBy3!

Lees meer

Op naar 2019!

In dit bericht kijken we alvast uit naar volgend jaar. 2019 wordt namelijk een interessant jaar waarin we ons naast de ontwikkeling van websites steeds meer gaan richten op de ontwikkeling van web-based software. Maar wat is ‘web-based’ software nu precies?

Lees meer

Overstappen van PHP 5.6 naar PHP 7.1

PHP is een scripttaal, die bedoeld is om dynamische web omgevingen te creëren, het wordt onder andere gebruikt voor onze Content management systemen (CMS) zoals Smply en Evolved CMS. Meer dan 80% van de websites die actief zijn, zijn gebaseerd op PHP.

Lees meer

AR .. Een blik op onze toekomst

Voor een digitaal bureau als DM Interactive is het belangrijk om continu bezig te zijn met vernieuwing en verbetering. We hebben veel aandacht voor onze bestaande producten maar kijken ook naar wat er ons in de toekomst te wachten staat. Een techniek waar we bijzonder blij van worden is Augmented Reality.. is dit waar onze toekomst ligt?

Lees meer

Introductieweken & online communicatie

Ga jij komend jaar studeren in een nieuwe stad? De beste manier om de stad te leren kennen is door deel te nemen aan een introductieweek of dag. Maar wat is precies onze rol als online agency?

Lees meer

Hoe belangrijk is zorgeloze hosting op maat.

Onder hosting verstaan wij het plaatsen en beheren van uw website op en webserver. Wij voeren automatisch updates van hosting software door, zorgen voor een goede beveiliging en een minimale downtime van uw website.

Lees meer

Lokaal betrokken - DMi als partner & sponsor

In de 10 jaar als Montfoorts webbureau heeft DM Interactive verschillende initiatieven ondersteund door middel van online dienstverlening. We voelen ons verbonden met de stad Montfoort en ondersteunen vele stichtingen en andere non-profit organisaties met hun online communicatie. 

Lees meer

IS JOUW WEBSITE KLAAR VOOR DE NIEUWE AVG PRIVACY WET?

De algemene verordening gegevensbescherming (AVG) treedt op 25 mei 2018 in werking. Voor alle lidstaten in de EU gelden dan dezelfde regels op het gebied van privacy. Voor websites heeft deze nieuwe regelgeving grote gevolgen.

Lees meer

HERKEN ZAKELIJKE WEBSITE BEZOEKERS

DM Interactive helpt je vanaf nu ook met het herkennen van zakelijke bezoekers op je website. Met de integratie van Leadinfo identificeer je zakelijke bezoekers en kan je je website optimaal afstemmen op je doelgroep.

Lees meer