BuildTopics

Klantcontact en interne communicatie via WhatsApp, Telegram of Microsoft Teams

Onze mailboxen worden wekelijks overspoeld door nieuwsbrieven. Er bestaat een grote kans dat zo’n nieuwsbrief ondergesneeuwd raakt of niet gelezen wordt. Communiceren via apps zoals WhatsApp, Signal of Telegram biedt hierin een uitkomst. Een bericht via een chat app voelt veel persoonlijker, bevat vaak korte en behapbare teksten en biedt een zeer hoge open- en clickratio.

BuildTopics is een applicatie voor klantcontact en interne communicatie via WhatsApp of Telegram. De online tool biedt de mogelijkheid om een bericht te creëren, die vervolgens als kort bericht te delen is op een messenger app of social media. Het resultaat van een bericht is via de online versie van de bericht meetbaar gemaakt.

Hoe werkt BuildTopics?

Een BuildTopics bericht bevat onderwerpen (topics) met foto’s, video, tekst, hyperlinks, en PDF bijlages. Hierna schrijf je per topic een korte samenvatting die vervolgens kan worden gedeeld via je smartphone op chat apps of social media. Er zijn geen ingewikkelde koppelingen of instellingen nodig.

Veel ondernemers hebben nu al regelmatig contact met hun klanten en medewerkers via bijvoorbeeld WhatsApp maar vaak halen ze hier niet het volledige potentieel uit. Via BuildTopics willen we met name MKB ondernemers, HR-Managers, journalisten en bijvoorbeeld verenigingen helpen om een professionele communicatie op te zetten met hun doelgroep, één die ook nog eens het aantal bezoekers, de click-ratio en PDF downloads meet.

Interne communicatie met Microsoft Teams

Maak je al gebruik van een zakelijke chat app zoals Microsoft Teams? Deel dan jouw strak vormgegeven topics ook via Microsoft Teams en meet de conversie van je bericht.

Gebruikers van BuildTopics kunnen de applicatie gratis gebruiken. Binnen deze gratis versie is 1 bericht per maand op te stellen. Wil je meer uit je bericht halen door bijvoorbeeld onbeperkt te publiceren of een video en PDF toe te voegen, dan is zijn deze opties via BuildTopics Professional beschikbaar. Professional kost € 11,99 per maand.

Nieuwsgierig?

Bezoek www.buildtopics.com voor meer informatie en meld je gratis aan!

BuildTopics