Content management

Met Evolved CMS introduceren we een nieuwe benadering van web beheer en optimalisatie. Er is geen technische know-how vereist bij het instellen, updaten en beheren van je website.

Gebruiksvriendelijkheid heeft de prioriteit

Je website is vaak het eerste wat je potentiële klanten zien. De inhoud van de website moet dan ook overeenkomen met wie je als ondernemer bent en waar je onderneming voor staat. Online communicatie moet echter niet onnodig veel tijd kosten. Met het door ons ontwikkelde Evolved CMS maken we het aanpassen van een website gemakkelijk én flexibel.

Als enkele- of multi website portal

Of het nu gaat om een enkele website of het beheer van meerdere omgevingen, denk aan meertalige websites of websites voor verschillende merken, we zetten Evolved CMS in voor projecten van elk formaat en kunnen ondernemers al hun omgevingen laten beheren via 1 platform.

Evolved als basis voor onze applicaties

Inmiddels vormt het Evolved platform de basis voor 80% van onze online applicaties. Met Evolved worden onze software oplossingen niet ‘from scratch’ ontwikkelt maar in modules opgebouwd en uitgebreid. Het modulaire karakter van Evolved geeft ons de vrijheid om te groeien en verbeteren, of het nu gaat om een CMS website of een web-based software oplossing.

Website in de toekomst uitbreiden

Elke Evolved website bevat standaard de meest voorkomende functies en opties. 
Als web beheerder ben je verzekerd van een complete website bij aanschaf. Echter kan er in de toekomst de behoefte ontstaan om de website uit te breiden qua functionaliteit of capaciteit. Met DM Interactive CMS bieden we de mogelijkheid om op maat nieuwe functies toe te voegen aan een bestaande website.


Met Evolved CMS;

  • Bepaal je zelf zeer gemakkelijk de indeling per pagina;
  • Vul je de pagina met teksten, foto’s, video, formulieren 
en nog veel meer;
  • Is het presenteren van producten of portfolio overzicht zeer gemakkelijk;
  • Plan en publiceer je gemakkelijk een nieuwsbericht;
  • Optimaliseer je elk bericht, pagina en bijlage voor de vindbaarheid op zoekmachines.
Content management