Online franchise platform

Om alle franchise ondernemers te ondersteunen met een gebruiksvriendelijke website, ontwikkeld DM Interactive een multi website oplossing waarin locatie specifieke en overkoepelende content beheerd kan worden.

Slagerij & Partyservice Gelderblom is een franchise formule met 21 winkels binnen het huidige bereik van Den-Haag, Rotterdam, Hoofddorp tot Zutphen.

Ondernemers binnen de franchise krijgen professionele begeleiding van de productie tot en met de verkoop, organisatie, beheer en de boekhouding. Daarnaast biedt de franchise formule iedere ondernemer een eigen online omgeving waarin ruimte is voor zowel een eigen identiteit als overkoepelende informatie en aanbiedingen.

DM Interactive & De Reclamehelden ontwikkelen een multi website oplossing (17 websites binnen 1 platform). Binnen de nieuwe webomgeving heeft elke website heeft zijn eigen gebruiksvriendelijke beheeromgeving en kan tegelijkertijd gevoed worden vanuit een overkoepelende module voor aanbiedingen voor alle websites. Gebruiksvriendelijk, schaalbaar en online communicatie binnen de franchise visie van Gelderblom.