Introductieweken Utrecht, Maastricht, Delft & Amersfoort

Diverse universiteiten en hogescholen in Nederland organiseren elk jaar introductiedagen voor alle toekomstige studenten. Tijdens de introductie maak je kennis met de stad waarin je gaat studeren en leer je je nieuwe mede-studenten beter kennen.


De introductieweek is een geweldige manier om kennis te maken met de diverse opleidingen en uiteraard ook met de vele leuke cafe’s en feestjes die Utrecht, Maastricht, Amersfoort en Delft te bieden heeft!

In opdracht van de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, de Universiteit van Maastricht en de TU Delft ontwikkeld DM Interactive ieder jaar een nieuwe website. Op deze omgevingen vind je alle informatie over de introductiedagen van je favoriete stad en kunnen studenten en medewerkers zich inschrijven. De online platformen bieden tevens een perfecte plek voor partners en sponsoren om zich te profileren. Ieder jaar worden de websites voorzien van een compleet nieuw thema, geheel in stijl van het introductie event.

De introductie websites utrechtseintroductietijd.nl, inkom.nl, amersfoortseintroductiedag.nl & owee.nl zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk beheersysteem met, waar nodig, een meertalige omgeving voor zowel een Engelse als Nederlandse website.

Introductieweken Utrecht, Maastricht, Delft & Amersfoort