Quick engine scan - Interface

User interface design voor de REDS – Quick Engine Scan. De scan analyseert de prestatie van een verbrandingsmotor op basis van de REDS-Maritime software.

Dashboard Design

REDS – Quick Engine Scan is een eenmalige conditie meting dat in staat is om de prestatie van een dieselmotor te meten. De REDS – Quick Engine Scan is een handmatige meting die de prestatie van uw motor analyseert op basis van de REDS-Maritime software. Deze scan biedt gedetailleerd inzicht in de staat van de verschillende componenten van de motor, waardoor onderhoud efficiënt en doeltreffend kan plaatsvinden en problemen of inefficiënties in de motor tijdig worden opgemerkt. Momenteel wordt het REDS systeem vooral ingezet in de maritime sector op grote schepen zoals de STENA LINE en diverse container schepen.

QUICK ENGINE SCAN GEEFT INZICHT IN:

* Verbranding en Compressie
* Excessief brandstofgebruik gebaseerd op een de vermogenscontributie per cilinder
* Cilinder specifieke injectieproblemen
* Cilinder specifieke compressie
* Interne frictie
* Statische en dynamische torque meting (optioneel)

Samen met Aviso Instruments hebben we een Dashboard Interface ontwikkeld. Hierbij hebben we ons gericht op 2 speerpunten; het overzichtelijk tonen van alle meetbare informatie en het neerzetten van een eigen identiteit voor het product REDS.

 

Quick engine scan - Interface