Web, Intranet & app

Vincent TV Producties ontwikkelt en produceert award winnende tv-programma's voor een breed publiek gericht op humor, talent en maatschappelijke thema's.

Het snelgroeiend productiebedrijf produceert programma's zoals ‘Mr. Frank Visser Doet Uitspraak’, ‘Steenrijk, Straatarm’ en ‘Beau Five Days Inside' en is internationaal actief in o.a. België, Zweden & Groot Brittannië.

In opdracht van Vincent TV ontwikkelt DM Interactive een gloednieuwe multi-website waarin maarliefst 5 websites kunnen worden beheert, ieder in eigen taal, eigen content en geoptimaliseerd per land. In 2021 komt hier ook nog een social Intranet voor medewerkers en een mobile app bij.

Evolved CMS als basis voor
zowel multi-website als social intranet


Of het nu gaat om een enkele website of het beheer van meerdere omgevingen, denk aan meertalige websites of websites voor verschillende merken, we zetten Evolved CMS in voor projecten van elk formaat en kunnen ondernemers al hun omgevingen laten beheren via 1 platform.

Inmiddels vormt het Evolved platform de basis voor 80% van onze online applicaties. Met Evolved worden onze software oplossingen niet ‘from scratch’ ontwikkelt maar in modules opgebouwd en uitgebreid. Het modulaire karakter van Evolved geeft ons de vrijheid om te groeien en verbeteren, of het nu gaat om een CMS website of een web-based software oplossing.

 

Web, Intranet & app