Woody World - Home of wood

Woody World kiest voor duurzame, kwalitatief hoogstaande, eigentijdse en efficiënte houtbouw. Door unieke en moderne productie- en bouwtechniek worden de Woody World woningen op een duurzame en kosten efficiënte manier vervaardigd.

Woody World biedt de totaaloplossing voor duurzame houtbouw; van ontwerp, productie en realisatie. De woningen worden door architecten ontworpen en in eigen fabriek vervaardigd. De houten woningen zijn zo ontworpen dat het transport zo economisch en ecologisch verantwoord mogelijk verloopt. Er wordt enkel gewerkt met de beste materialen. Zo worden de prefab-panelen efficiënt en milieuvriendelijk geproduceerd en in korte tijd op de bouwplaats opgebouwd. De houtbouw is milieu- en energievriendelijk: het vervaardigen van houtmaterialen kost weinig energie en door te werken met circulaire bouwmaterialen is het product voorbereid op de toekomst.

DM Interactive ontwerpt en ontwikkelt de multi-website voor Woody World. De website wordt grotendeels gedragen door grote visuele uitingen die de producten en projecten optimaal in beeld brengen. Door de gehele website is er veel aandacht voor de duurzame materialen en efficiënte bouwoplossingen. 

Wij ontwerpen de website echter niet alleen voor de looks. Een goede website sluit aan bij je doelgroep én is gericht op het behalen van conversies. De hoogwaardige uitstraling van de website combineren we met diverse "call-to-action" blokken die moeten bijdragen aan een hogere conversie van de website.

Woody World - Home of wood