Zonnetap laadzuil

Jouw E-Bike, smartphone & E-Scooter opladen met 100% zonne-energie.

Met een Zonnetap kun je nu de accu van een elektrische fiets, een telefoon of laptop in de openbare ruimte opladen. Met zijn opvallende en moderne uiterlijk is de Zonnetap het ultieme statement van duurzaam beleid in de openbare ruimte.

Er komen steeds meer elektrische fietsen in Nederland. De vraag naar oplaadpunten wordt dus steeds groter, ook op plekken waar geen stroomvoorzieningen zijn. De Zonnetap werkt volledig op zonne-energie en kan daardoor op elke gewenste plek (off-grid) worden geïnstalleerd.

Duurzaam
De elektriciteit wordt volledig (autonoom) opgewekt door de zonnepanelen. Kies voor zonnepalen op paal of als tegels op de grond.

Less = more design
De laadzuil van Zonnetap is minimalistisch en strak ontworpen. Hij past dan ook perfect naast je bedrijfspand of langs de openbare weg.

Jouw eigen branding
Zonnetaps kunnen worden voorzien van branding of een reclame-uiting. Samen creëren we herkenbaarheid en een duurzaam imago voor elke organisatie.

Stel jouw Zonnetap samen
Combineer de strakke laadzuil met zonnepalen op het dak, op de vloer of stand alone op een paal. Opvallend, effectief en efficiënt.

Bezoek zonnetap.nl

Zonnetap laadzuil