USER INTERFACE & EXPERIENCE DESIGN

DM Interactive richt zich niet alleen op het ontwerpen van mooie websites en apps. We besteden ook veel aandacht aan de beleving van cms beheerders en gebruikers van complexe software. 

De user experience, oftewel gebruikers ervaring, staat aan de basis van een succesvolle website of applicatie. We leren de gebruikers beter kennen en ontdekken wat er écht belangrijk is binnen een applicatie. Een beheeromgeving moet namelijk goed aanvoelen en fijn werken om succesvol te zijn.

Of je nu een nieuwe of bestaande applicatie hebt, wij kunnen je helpen met het verbeteren van de de gebruikers ervaring en kijken naar de juiste benadering voor verschillende type schermen. Het doel? Een intuïtief design met een zo hoog mogelijke conversie.

WEBDESIGN & DEVELOPMENT

Het ontwerpen en ontwikkelen van een website die er niet alleen prachtig uit ziet, maar ook nog eens heel prettig werkt! Met een mooie website laat je een positieve indruk achter bij bezoekers.

Wij ontwerpen je website echter niet alleen voor de looks. Een goede website sluit aan bij je doelgroep én is gericht op het behalen van conversies. Of dit nu contact opnemen is of het direct aanschaffen van een dienst / product.

Of onze websites nu bezocht worden via een desktop scherm, tablet of een smartphone.. de weergave van content en grafische elementen is optimaal met responsive webdesign.

Web-based software

Soms bieden de standaard softwarepakketten niet de gewenste oplossing of zijn ze onnodig ingewikkeld.

Wij ontwikkelen web-based software op basis van jouw wensen. Zodat de software doet wat jij wilt, hoe je het wilt en uiteraard ten alle tijden aan te passen is. Zo ontwikkelen we gebruiksvriendelijke CMS systemen, op maat gemaakte web-applicaties en lanceren we in 2019 een intranet oplossing voor organisaties vanaf 10 medewerkers. Een intranet zorgt voor meer samenhang binnen je organisatie. Het is het ideale startpunt voor kennisdeling en communicatie. Lees meer

HOSTING & WEBSITE BEVEILIGING

Met hosting verstaan we het onderbrengen van uw website op een webserver. Je bent geheel vrij in de manier waarop je de hosting wilt regelen. DM Interactive biedt stabiele en professionele hosting oplossingen voor jouw webomgeving.

DM Interactive zorgt ook voor een veilige webomgeving voor jou en je bezoekers. Zo regelen we beveiligde verbindingen middels SSL. SSL staat letterlijk voor Secure Sockets Layer. Dit betekent dat er een veilige laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor de gegevens beveiligd worden.

Als je website wordt gehost bij DM Interactive, dan is het regelen van een SSL certificaat een kwestie van 1 druk op de knop. 

OPTIMALISATIE & CONVERSIE

Wij helpen je met een betere online vindbaarheid. Als website beheerder wil je natuurlijk graag beter gevonden worden in zoekmachines. Even Googlen brengt je echter al snel bij termen als meta-tags, URL-optimalisatie en HTML titels.

Binnen het DM Interactive CMS laten we je op een begrijpelijke manier kennis maken met website optimalisatie. We introduceren een nieuwe benadering van website beheer en optimalisatie. Er is geen technische know-how vereist bij het instellen, updaten en beheren van online optimmalisatie.

Liever je optimalisatie overlaten aan experts? Onze SEO specialisten bespreken samen met jou je bedrijfsmodel, werken een waterdicht zoekwoordonderzoek uit en starten op basis hiervan succesvolle campagnes.